JavaScript Developer – poď k nám do UXtweak!
UX Career

Published on January 25, 2021

JavaScript Developer – poď k nám do UXtweak!

Chceš pracovať pre rýchlo sa rozrastajúci startup s medzinárodným úspechom, kde výsledky tvojej práce budú mať globálny dosah? Tak nám dovoľ aby sme sa predstavili..

Startup kultúra

Nie sme korporát, kde prvý týždeň iba čakáš na heslo od notebooku. Sme startup, kde budeš kódiť už prvú hodinu od nástupu.

Dôraz na kvalitu

Tvoj kód uvidia naši zákazníci z MIT, Oxfordu, Intelu, O2 alebo OPEL. Všetci sa budeme snažiť aby bol tvoj kód svetový.

Pohoda pri práci

Kolegovia za tebou nebudú chodiť, že potrebujem ešte toto a toto do 5 minút. Nebueš skákať z jednej veci na druhú. Budeš robiť na jednom produkte v pokoji a s rozvahou.

Sme tu pre teba 

Nebudeš sa trápiť sám so Stack overflow a skupinami na Slacku. V tvojom teame budú skúsení developeri, od ktorých budeš máť možnosť učiť sa alebo konzultovať svoju prácu.

Máme kvalitný technologický stack, ktorý neustále udržujeme aktuálny. Nebudeš robiť kód v rámci black boxu, ktorý sa možno nasadí za 3 roky a ani nevieš kde.

Sloboda a flexibilita

Nebudeš sedieť povinne v office ani povinne doma. Vyberieš si čo je pre teba lepšie, či office v centre Bratislavy alebo remote práca. Prípadne niečo medzi.

Svojou prácou budeš mať jedinečnú možnosť formovať a ovplyvňovať, ako bude vyzerať úspešný svetový produkt.

Čo používame:

Čo by si mal vedieť:

  • Na pokročilej úrovni ovládaš JavaScript/TypeScript
  • Skúsenosti s vývojom služieb backendu nad Node.js
  • Skúsenosti s Vue.js alebo iného JS frameworku
  • výborná znalosť HTML + CSS (SASS) responzívny dizajn, zmysel pre detaily, schopnosť vytvoriť šablóny, ktoré budú zodpovedať presne návrhom/predlohám od grafika
  • Skúsenosti s kontinuálnou integráciou (git)
  • Ovládaš anglický jazyk – aspoň tak, že si vieš prečítať dokumentáciu

 

A na koniec par vecí, čo ťa asi ešte zaujímajú

Určite ťa zaujíma plat, ktorý sme ešte nespomínali. Ponúkame od 1 800 do 3 000 EUR mesačne, záleží od tvojich skúseností, ku ktorej hranici sa priblížiš. Druh spolupráce je na tebe. Preferujeme TPP alebo živnosť, ale ak nás vieš posunúť vpred aj počas skráteného úväzku, určite sa dohodneme. Pri výbere pracovného miesta sme flexibilní. Ak ti to vyhovuje, pracuj remote z domu. Ak chceš byť v office, čakáme ťa v úplnom centre Bratislavy. Nečakaj open office, ale pokojné kancelárie. Hardvér podľa tvojho výberu je samozrejmosť.

Neváhaj a posielaj!

Kóder musí byť správne lenivý. Nevypĺňaj dlhé formuláre, ale rovno ukáž, čo dokážeš – pošli nám link na Git alebo najlepší kód aký si urobil. Ak preferuješ klasiku, pošli nám CV.

Budeme ťa kontaktovať a keď nás zaujmeš, čaká ťa úvodný pohovor alebo úloha, ktorá preverí tvoje schopnosti.

Píš nám na job@uxtweak.com

Pošli CV

You might be interested in